pátek 25. května 2012

Orly Coquette Cutie


Krásný sluneční den přeji..☼

Dneska mám pro vás fotky, co jsem našla uložené v počítači už z dřívějška, ale nebyla jsem s nimi moc spokojená, protože ta barva prostě neodpovídá.. ale lépe to nafotit nejde, ten lak je nějaký stydlivý a svoji pravou tvář na fotkách schovává..:) nejspíš proto, že je to tak trochu neonka.. no fotky jsou trochu upravené, víc už vám ho nepřiblížím, tak aspoň takhle:

Coquette Cutie je sladce růžová krémovka, maličko do meruňkova, z Orly Pin Up kolekce 2011.. barvička je to fakt krásná, ale tím jeho klady asi končí.. ačkoli byl úplně nový, táhl se a nešel vůbec lakovat, špatně kryl (3 vrstvy na fotce) a dělal díry.. schnutí trvalo snad věčnost a výdrž taky mizerná.. je to můj jediný Orly lak a asi i poslední, opravdu mě zklamal, i když bych samozřejmě neměla odsuzovat podle jednoho exempláře.. no kvůli té krásné barvičce s ním trochu trpělivosti ztratím ráda, ale teda oblíbenec to není..;)

Jaké máte zkušenosti s Orly laky vy?

čtvrtek 24. května 2012

China Glaze Aquadelic

Dnes vám představím krasavce z jarní kolekce Electropop od Chiny Glaze.. Je to světlá tyrkysová krémovka maličko s nádechem do zelena.. Výborně kryje, šikovnějším bude stačit jedna silnější vrstva, já dávala 2, schne do lesku a má skvělou konzistenci, ani moc tekutou, ani moc hustou.. A ta výdrž! Nalakováno mám od pondělí a zatím bez jediné chybičky, jako čerstvě nalakovaný, ani špičky nejsou oťukané, tohle je přes léto můj favorit, ikdyž normálně na takovéhle barvičky moc nejsem..♥

 A co vy, máte už své letní favority?:)

New in

zleva: Rimmel 800 Black Out, ChG Sugar High, Aquadelic, Smoke and Ashes
Huráá, do začátku zkouškového jsem se musela odměnit a na hairbeauty.cz nakoupila nové Chiny Glaze! A všechny je miluju, tentokrát jsem se opravdu trefila..:) brzy se můžete těšit na jednotlivé barvičky.. A protože je v  Rossmanu akce 25% sleva na dekorativku Rimmel, neodolala jsem a koupila klasický černý lak, který mi ve sbírce chyběl..

Mějte krásný slunečný den, ja letím na zkoušku..:)

čtvrtek 17. května 2012

China Glaze Aqua Baby

Čtvrteční lak se nese v duchu hesla "modrá je dobrá" a tyrkysová ještě lepší..:) dnes vám představím lak, který jsem si koupila jenom proto, že takovou barvu jsem ve sbírce ještě neměla a podle fotek na netu měl být mnohem víc do modra, jako obloha za největších letních pařáků.. a ejhle, on je spíš dozelena, taková ta barvička, kdy nevíte jestli je to tyrkys nebo petrolej nebo teal a tak jsem jeho koupě docela litovala.. mám ho už aspoň 3 měsíce a dnes jsem poprvé lakovala.. mno, barvička je to moc pěkná, tyrkysovou miluju, ale tenhle lak mi prostě nesedí, kdybyste ho některá chtěla, ráda vám ho přenechám..:) lakuje se skvěle, na fotkách jsou 2 vrstvy, třetí by asi neuškodila, ale není potřeba, schne rychle a výdrž budu testovat, ale mě teď nedrží žádný lak déle než dva dny, nehtíky mám nějaké slabé..:( co na něj říkáte vy? a víte co je to teda přesně za barvu?:D

P.S. palce a prsteníčky jsem se snažila ozdobit v ombre stylu s Essence Blue Addicted, nee, že by se mi to povedlo, jak jsem si představovala, ale odlakovávat se mi to už nechtělo..:)

středa 16. května 2012

Essie Topless&Barefoot & China Glaze Fairy Dust


Už jsem dlouho nepřispívala, tak se omlouvám, ale nějak na to prostě v poslední době nebyla chuť ani čas a vlastně ani nebylo nic moc nového..:) Takže po dlouhé době něco přidám, ačkoli to není nic světoborného.. tenhle Essie nude lak je určitě nejhezčí, co jsem viděla, není do hněda, spíš dorůžova a myslím, že sluší každé ruce..:) je to dokonale elegantní lak, za který vás v práci nikdo kritizovat nebude a pokud ho chcete trochu ozvlášnit, třpytečky jsou jasná volba - já použila drobonké stříbrné od Chiny.. tahle kombinace mi vydržela neuvěřitelných 7 dní bez ošoupání a odštipování! 1 silnější vrstva Essie, 2 vrstvy Chiny a Seche Vite navrch..